Episode 33: Titulering og kramhuggere

Vi håber ikke du føler dig alt for omklamret, men vi er vilde med alle vores fans og håber, I vil omfavne også denne episode. Karsten brokker sig over folk, der knuser forkert og Diego er blevet sur på en kollega, der bruger for lidt tid på at tjekke sin retskrivning.

Diego bliver personlig i denne episode og langer ud efter en kollega, der mangler almen høflighed og ikke kan finde ud af stave hans navn rigtigt. Som sædvanlig er hans første ide at løse sine problemer ved at hive andre ned på samme barnlige niveau som ham selv. Og som sædvanlig virker det ikke.

Karsten lægger arm med et stort problem: folk, der giver knus og kram alt for tidligt.

Karsten vil gerne tage hånd om disse “kramhuggere”, der er alt for ivrige i deres brug af krammet i deres hilsener og have sat regler op for, hvor tidligt i en relation, det er tilladt. Vi hører både om folk, der krammer for tidligt, for meget og på upassende tidspunkter. Diego overrasker ved at være i én af bemeldte kategorier.

Som sædvanlig hører vi gerne fra vores lyttere, men husk lige at stave Diegos navn rigtigt!

Lovforslag til afstemning

L56: Titulering

fremsat af Diego

Titulering

§1. Hvis du skriver en mail til en kollega skal du stave vedkommendes navn korrekt.

Skal forslaget vedtages?
  • 83%
  • 17%

L57: Kramhuggere

fremsat af Karsten

Normalsituation

§1. Det normale værktøj til at hilse og sige på gensyn til folk er håndtrykket.

Eskalation og deeskalation

§2. Det er ikke tilladt at kramme en person, man lige har mødt. Kun efter mindst én interaktion, hvor der er givet håndtryk kan krammet komme på tale.

stk. 2. Hvis forholdet til den person, man møder eller tager afsted med er blevet dårligere siden sidst, man så hinanden, kan man godt “trappe ned” fra kram til håndtryk eller anerkendende nik.

Afstemning

Skal forslaget vedtages?
  • 43%
  • 57%