Episode 3: Forelæsninger og samtaler

Flere slags sludder bliver bragt i spil i episoden, der handler om hvordan kommunikation bliver ødelagt af alt lige fra dunsten af æggemadder til en lind strøm af enstavelses-svar.

Diego afslører, at han har dummet sig ved at knalde uden kondom og nu lider under konsekvenserne af sin beslutning.

Karsten lider også, men det skyldes en kedelig tendens i samfundet, hvor folk glemmer, at samtale også er et verbum.

Lovforslag til afstemning

L5: Forelæsninger

fremsat af Diego

Spørgsmål

§1. Det er strengt forbudt at stille spørgsmål, der ikke beriger eller udfolder emnet der undervises i. Dette betyder, at gymnasiesyndromet skal håndteres og behandles inden deltagelse i en forelæsning.

Tilstedeværelse

§2. Tilstedeværelse til en forelæsning forudsætter at undervisningen er i fokus. Derfor bør andre gøremål minimeres, hvis ikke helt udryddes. Dette inkluderer brugen af facebook, diverse browser-spil, SMS mv.

Indtagelse af fødevarer

§3. Som udgangspunkt er det ikke tilladt at indtage føde inde i et auditorium. Det præciseres at mad først må pakkes ud af pose eller beholdere når det befinder sig udenfor, og døren til auditoriet er lukket. Har den pågældende føde en dunst af en særlig ulækker karakter, er det pålagt den indtagende af føden at børste tænder, inden fortsat deltagelse i forelæsningen.Der kan gives dispensation til indtagelse af lugtefri mad i auditoriet.

Afstemning

Skal forslaget vedtages?
  • 80%
  • 20%

L6: Samtaler

fremsat af Karsten

Bezzerleben-forbud

§1. Det er ikke tilladt at starte samtaler v.h.a. bezzerleben-udsagn, der bare beskriver forhold i egen tilværelse, og som udelukkende har til formål at skabe misundelse hos samtalepartneren, f.eks. “Jeg kan godt lidt et godt glas vin efter en lang hård arbejdsdag”.

Spørgsmålsratio

§2. Du skal som minimum stille ét spørgsmål for hver tredje faktuelle oplysning, du fortæller om dig selv.

Enstavelsesreglen

§3. Det er ikke tilladt at svare på spørgsmål med enstavelsesord, med mindre det bliver fulgt op med et spørgsmål til samtalepartneren.

Afstemning

Skal forslaget vedtages?
  • 46%
  • 54%

Kommentarer