Episode 28: Forplejningszoner og fritidsrøveri

Kære lytter. Vi ved godt, at mens du læser dette, så sidder du sikkert i toget, i bilen, på cyklen, eller et andet sted, hvor du egentlig helst vil have fred og bare være dig selv. Men vi er altså kommet til at lave en ny episode og den vil vi fortælle dig om alligevel, selvom du allerede nu prøver at kigge den anden vej.

Episode 28 handler om to forskellige, men begge meget irriterende, måder at spilde hinandens tid på. Karsten fortæller om forplejningszonerne: de tidsintervaller, hvor du som vært er forpligtet til at bespise og pleje dine gæster. Ifølge Karsten er zonerne af allerstørste betydning, da de sikrer, at du som gæst ikke går sulten fra et arrangement, hvor du havde forventet at få mad.

Diego brokker sig over kollegaer, bekendte og familiemedlemmers uafladelige trang til at trænge sig på i alle de situationer, hvor du havde glædet dig til at være alene. Vi hører om akavede situationer i bussen, frokostpauser, der bliver ødelagt. Og om hvordan du som kæreste skal forholde dig, hvis du påtænker at ødelægge din bedre halvdels alenetid.

Lovforslag til afstemning

L46: Forplejningszoner

fremsat af Karsten

Anvendelsesområde

§1. Forplejningszonerne finder anvendelse ved planlægning af arrangementer i private hjem, hvor du er vært. Her er du som vært forpligtet til at sikre forplejning til dine gæster i fald dit arrangement er planlagt til at strække sig igennem en eller flere af de i §2 beskrevne forplejningszoner.

Definition

§2. De officielle zoner er:

  • Kl. 07-09
  • Kl. 11-13
  • Kl. 18-20

Afstemning

Skal forslaget vedtages?
  • 75%
  • 25%

L47: Fritidsrøveri

fremsat af Diego

Forslaget er lidt forsinket fordi Diego er på ferie med sin familie.