Episode 27: Brugtvarehandel og møbelsamling

Der er gået Hjallerup marked i ‘Tinget i denne episode. Diego prøver at prakke Karsten en masse historier om Den Blå Avis på. Karsten har hænderne fulde med at samle sin fortælling om de mange genvordigheder med møbelsamling.

Diego er kommet i pengenød fordi han skal købe et anlæg, der kan tilfredsstille hans HI-FI-sult. Han har derfor bevæget sig ud i brugtvarehandel via den blå avis med mange problemer til følge.

Karsten er skuffet over hvor lidt anerkendelse han får for sit arbejde med at samle møbler. Han har udtænkt et system hvor det hårde arbejde kan konverteres til blowjobs.

Lovforslag til afstemning

L44: Brugtvarehandel

fremsat af Diego

Billeder på annonce

§1. Du skal tage dine egne billeder af det du har til salg. Det er ikke i orden at anvende produktets reklamebilleder.

Varens pris

§2. Det er lovligt at prutte med prisen inden en handel er aftalt.
Stk. 2. Det er ikke lovligt at begynde at prutte med prisen, når en handel er aftalt og man mødes fysisk. Det forudsætter at varens stand er som det fremgår af annoncen.
Stk. 3. Er varen udlovet til køber, er det ikke lovligt at byde mere end den udbytte pris for at springe foran i køen.

Betalingsmiddel

§3. Efter aftale kan der betales med det betalingsmiddel begge parter accepterer. Dog bør der betales i prioriteret rækkefølge med følgende midler:
1. MobilePay
2. Kontant
3. Bankoverførsel
4. Narkotika

Skal forslaget vedtages?
  • 75%
  • 25%

L45: Møbelsamling

fremsat af Karsten

Udførelse

§1. Møbelsamling skal udføres af enkeltpersoner, mere præcist mænd.

stk. 2. Imens arbejdet med at samle møbler pågår, er det ikke tilladt at føre samtaler med møbelsamleren. Envejskommunikation er tilladt.

stk. 3. Det er tilladt at bringe forplejning i form af læskende drikke og snacks til møbelsamleren, såfremt disse blot stilles og man ved leveringen ikke overtræder bestemmelser i stk. 2. i nærværende paragraf.

Kompensation

§2. Arbejdet konverteres ved at hver påbegyndt arbejdsdag aflønnes med ét blowjob. Afregning skal ske hurtigst muligt efter arbejdets afslutning.

Afstemning

Skal forslaget vedtages?
  • 29%
  • 71%