Episode 26: Parmiddage

Parmiddag

Endelig er etårsdagen for Brokketingets oprunden. Det bliver fejret en genforening med Jeppe, der tidligere har været gæst i ‘Tinget.

Nogen lykkelig genforening er der dog ikke tale om. Diego forsøger at afklare rammerne for den gode parmiddag ved hjælp af en quiz, han selv har fundet på. Det er også episoden, hvor Diego bliver sammenlignet med tv-legenden Bengt Burg og Karsten melder sig frivilligt til at optræde som nummerpige.

I starten er Jeppe kritisk overfor Diegos quiz, men det giver bagslag, og han må senere erkende, at Diegos evner udi quiz-planlægningen er uovertrufne.

Senere hører vi skrækhistorier om kiksede situationer, der kan opstå i regi af parmiddagen. Herunder det frygtede hurtig-kram, hvor krammeren eskalerer venskabet til et unaturligt højt niveau alt for hurtigt.

Vi hører også om, hvordan nogle mennesker gør en alt for stor indsats for at imponere andre. Jeppe fortæller i den forbindelse om en biltur med en anden mand, hvor dennes tilbud om et blowjob kunne have gjort turen mindre akavet end det, der faktisk foregik.

Jeppe

Gæst: Jeppe 

  • Diegos tidligere kollega.
  • Nygift med Clara.
  • Har oplevet minimum 2 succesfulde parmiddage.

Lovforslag til afstemning

L43: Parmiddage

fremsat af Diego

Rusmidler

§1. Alkohol er et velkomment rusmiddel til enhver parmiddag. Kokain frabedes.

Brætspil

§2. Aktivitetsspil som Cranium og Tegn&Gæt er godkendte brætspil ved en parmiddag. Vidensspil som Trivial Pursuit er absolut no-go.

Stk. 2. Hold dannes enten i par eller i køn.
Stk. 3. Hold kan dannes på tværs af køn, hvis der er tale om par der forinden har holdt minimum 3 parmiddage sammen. Dvs. på 4. parmiddag er det muligt at få dispensation fra §2 stk. 2.

Venskab by proxy

§3. Man er ikke automatisk venner med sin kærestes venindes kæreste. Man er lige så fremmede som en man møder tilfældigt på en bar. Opfør dig derefter.

Samtaleemner

§4. Meta-snak, som f.eks at tale om den mad man er i gang med at spise, eller om at det var godt vi kunne finde en dag at ses, er ikke tilladt.

Samtaleplan

§5. Det er mandens ansvar at holde manden fra det andet par beskæftiget under en parmiddag. Ligeledes er det kvindernes ansvar at holde hinanden beskæftiget mens mændene taler om fodbold og drikker whisky.

Skal forslaget vedtages?
  • 67%
  • 33%