Episode 24: Festival

Nu kan du endelig få armbånd på, så du også kan høre Brokketingets festivalepisode. Gæsten Andreas, der tidligere har været gæst i showet, ligger i denne episode i samme lejr som Karsten og Diego. Vi lærer hvordan du kan rejse i tiden, tage på kvinder uden at gå over stregen og hvornår det er tilladt at ølbowle.

Så snart porten bliver åbnet, forklarer Diego hvordan computerspillet Civilization kan bruges som målestok for de jordlodder, du kan lægge beslag på når du skal sætte lejr op.

Andreas fortæller om et koncept, der giver dig mulighed for at rejse i tiden. Det kan bruges af alle og koster under 200 kroner.

Karsten byder ind med anekdoter om, hvordan du opfører dig korrekt på selve festivalområdet. Herunder, hvornår det er tilladt at tage på hinanden.

Gæst: Andreas 

  • Vært i podcasten De Falske 9’ere.
  • Storsnakkende fodbold-aficionado.
  • Journalist af profession; brokkehoved som bibeskæftigelse.

Lovforslag til afstemning

L40: Festival

fremsat af Karsten

Klondike-fasen (indlogering)

§1. Ved åbning af selve festivalområdet, findes der to roller du kan antage: bærer eller hurtigløber. Kun som hurtigløber er det tilladt at gøre krav på jordlodder som beskrevet i §2.

§2. Når du har fundet det stykke land, hvor du vil opsætte din lejr, skal dette markeres ved at lægge relevante genstante på det stykke jord, du ønsker at gøre krav på. Relevante genstande er f.eks. Underteltet fra det telt, du senere vil sætte op på området. Det præciseres, at det ikke er tilladt at splitte et telt op i mange dele og benytte f.eks. under- og overtelt til at gøre krav på separate jordlodder.

Aktiviteter i campingområdet

§3. Øl-bowling er ikke en tilladt aktivitet på hverken camping- eller festivalområdet.

§4. Du må gerne afspille din egen musik i campingområdet, men det skal ske under hensyntagen til de øvrige gæster. Hver dag må du maksimalt spille musik i det stykke tid, der svarer til hvad der kan afspilles på en ghettoblaster på batterier.

§5. Fotografering er forbeholdt professionelle. Brug af telefon er begrænset til opkald eller sms’er.

Planlægning og aktiviteter i øvrigt

§6. Du må ikke planlægge eller tvinge dem, du ligger i lejr med til at deltage i såkaldt kulturelle aktiviteter, udover selvfølgelig at være på festival. Det præciseres, at det ikke er tilladt at tvinge sin venner til at se på kunstudstillinger eller lignende, mens man er på festival.

§7. Det er ikke tilladt at lave aftaler med faste mødetidspunkter på en festival. Alle aftaler skal betragtes som hensigtserklæringer.

Afstemning 

Skal forslaget vedtages?
  • 67%
  • 33%