Episode 19: Check-in og security i lufthavnen

Episodens gæst forklarer, hvordan du kommer igennem metal-detektoren i lufthavnens security-område uden “at danse”. Diskussionen om forlommer fra en tidligere episode blusser op. De rejsendes remoulade-eksport viser sig at være mere kontroversielt end hidtil antaget.

Endelig kommer emnerne check-in og security frem til skranken hos Karsten og Diego. Værterne tømmer lommerne for spørgsmål til episodens gæst, Mille, som er ansat i Københavns Lufthavn. Diego forsøger at visitere Mille for genveje til hvordan man hurtigst muligt kommer igennem metal-detektoren. Karsten vrisser over de mange gange, hvor han er blevet “tilfældigt” udvalgt til visitering af lufthavns-ansatte. Mille er som en røntgen-maskine og gennemskuer hurtigt Karsten og Diegos tvivlsomme motiver. Hun parkerer alle spørgsmål og ideer i en uendelig kø. Først da snakken falder på glidecreme og dildoer ruller anekdoterne over læberne.

Gæst: Mille 

  • Universitetsven af Diego.
  • Entusiastisk gin-drikker.
  • Stolt bærer af havnekort.

Lovforslag til afstemning

L33: Check-in og security i lufthavnen

fremsat af Mille, Karsten og Diego

Check-in

§1. 

stk. 1. Det er påkrævet at du skal have været i bad senest 18 timer inden din første check-in på rejsen. Mellemlander du flere steder og har brug for at foretage flere check-ins er reglen gældende for det første check-in på rejsen.
stk. 2. Det er ulovligt at spørge personen ved check-in skranken om alt muligt der ikke relaterer sig til den funktion, vedkommende pt. varetager; at checke folk ind på flyet og tage imod passagers bagage.
stk. 3. Har du specifikke krav til sædevalg, er det pålagt dig selv at anvende check-in app’en eller de selfservice-automaterne, såfremt de mod forventning er funktionsdygtige. Det er strengt forbudt at komme med forslag om sædevalg eller starte en diskussion med personalet i skranken om hvilket sæde du skal sidde på.
stk. 4. Rejser du med andre og såfremt I sammen er gået ind i check-in køen, er det lovligt at træde ud af køen for at tisse. Når du kommer tilbage kan du træde ind i køen og indtage samme plads i køen, som den dine rejsekompagnoner har. Dette er fordi det ikke karakteriseres som en forlomme, da din plads blev midlertidigt holdt af dine rejsekompagnoner, og du derfor ikke springer øvrige passagerere over.

Security

§2. 

stk. 1. Du skal forberede dig til at gå igennem security. Dette indebærer, at du skal have taget dine ting ud af lommerne og computere/tablets ud af din taske, inden du går står foran båndet, der fører dine ting ind i metaldetektoren.
stk. 2. Såfremt dine sko historisk set går i metaldetektoren, skal disse tages af og lægges op på båndet, inden gennemgangen. Dette er også nødvendigt selvom du tror der ikke er metal i skoene og du derfor lige en ekstra gang skal undersøge om det ikke kan lade sig gøre at beholde dem på.
stk. 3. Det er strengt ulovligt at lave jokes omkring det at være terrorist eller ikke at have pakket sin egen kuffert.
stk. 4. Du skal vente til at blive hidkaldt af personalet før du går igennem metaldetektoren. Security-personalet skal tiltales med høflighed og respekt, på samme måde som en bartender skal, når der er mange mennesker ved baren.
stk. 5. Når du er kommet igennem metaldetektoren tager du dine ting og rykker dem over til et andet bord. Det her, og kun her, du kan pakke din taske, tage dit bælte på mv.

Generel lufthavnsetikette

§3.

Ifølge gæstebrokker Mille fra Københavns Lufthavn, må du ikke, når du befinder dig i lufthavn:

  1. Mase
  2. Skubbe
  3. Råbe
  4. Spytte
  5. Have for meget parfume på

Afstemning

Skal forslaget vedtages?
  • 75%
  • 25%