Episode 18: Seriemord og drømmedeling

Værterne giver dødsstødet til ideen om at andre synes dine drømme er spændende. Vordende seriemordere får kniven for struben. Vi genbesøger emnet fankultur fra episode 17 i en ny omgang af segmentet “Dum, dummere, Diego”. Karsten viser sig til alles overraskelse at være i besiddelse af evner som psykoterapeut.

I denne episode kan du blandt andet høre hvorfor Karsten mener, seriemordere er et af vor tids største problemer. De dræber nemlig glæden ved at se serier ved at “papegøje” handlingen i seneste afsnit før du selv har set det. Diego tager kvælertag på emnet ved at foreslå en brutal løsning. Karsten går i kødet på torrent-brugerne og deres uafladelige trang til at dele “indsigt” i fremtidig seriehandling på sociale medier.

Og a pro pos deling, så snakker Diego om emnet drømmedeling. Det starter med gabende eksempler på drømmeberetninger fra den nære kreds. Heldigvis bliver du som lytter senere nevet i armen med opkvikkende forslag til, hvordan det kunne blive mere interessant at høre om drømme. Karstens evner som terapeut bliver sat på prøve. Resultatet er så overbevisende, at det bliver en brat opvågning for Diego.

Lovforslag til afstemning

L31: Seriemord

fremsat af Karsten

Karensperiode

§1. Ethvert serieafsnit er underlagt en karensperiode på en uge fra afsnittet først er tilgængeligt i Danmark på et streaming-medie, til serieafsnittet frit tilgængeligt som diskussionsemne.

stk. 2. Når karensperioden er udløbet er afsnittet “fair game”, d.v.s. hvis man frygter at få ødelagt afsnittet ved at høre om handlingen fra trejdepart, er man selv ansvarlig for at undgå dette.

Sociale medier

§2. Det er ikke tilladt (eller interessant) at fortælle om handlingen i nye afsnit af serier på sociale medier.

Diskussionsomfang

§3. En serie må maksimalt diskuteres (i én runde) med en varighed, der svarer til den minimale længde af et afsnit.

Afstemning åben til og med søndag d. 30.04.2017

Skal forslaget vedtages?
  • 63%
  • 38%

L32: Drømmedeling

fremsat af Diego

§1. Det er strengt ulovligt at fortælle andre om sine drømme, med mindre ét af følgende kriterier er opfyldt:
1. Personen du fortæller om din drøm spiller en hovedrolle i den, hvor vedkommende lavet noget nice.
2. Drømmen tager en uventet lesbisk drejning. I dette tilfælde skal der i fortællingen inkluderes så mange detaljer som muligt.
3. Du har betalt en professionel drømmetyder.

Afstemning åben til og med søndag d. 30.04.2017

Skal forslaget vedtages?
  • 67%
  • 33%

Noter til episoden

Kommentarer